0485-82 02 02
Selecteer een pagina

Zonder zorgen uw nieuwe huis kopen

Een huis kopen is voor de meeste mensen de spannendste aanschaf in hun leven. Dat begrijpen wij als geen ander. We zijn een klein en betrokken team. En doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zorgeloos uw huis koopt of verkoopt. Op deze pagina stellen wij ons graag persoonlijk aan u voor.

Hans Nijenhuis
Directeur

Met mijn inmiddels 30 jaar ervaring in de makelaardij, zowel nationaal als internationaal en zowel stedelijk als in het buitengebied, valt mij op dat het niet uitmaakt waar je een woning koopt: het blijft de grootste aanschaf in je leven. Men kan niet altijd de gevolgen van deze beslissing overzien. Bij de (ver)koop van een woning wil ik graag voor u het proces overzichtelijk maken. Hierbij kunt u denken aan de bouwtechnische staat en waarde van de woning. Maar ik adviseer u ook over de financiële gevolgen en het realiseren van een tijdelijke woning.

Mijn droomhuis

Wij hebben op diverse plekken gewoond. Mijn droomhuis is waar je hart ligt en waar je je prettig voelt. Daar woon ik nu eigenlijk al! Mijn persoonlijk voorkeur is een woning met karakter en een vrije ligging.

Piet Jetten
Makler Deutschland

Zeker wanneer mensen naar Duitsland verhuizen, zijn er vele vragen en overwegingen. Mijn taak is om ze zo goed en zo transparant mogelijk te informeren. Uiteindelijk maken mensen dan natuurlijk hun eigen beslissing, die zij dan goed onderbouwd en voorbereid kunnen maken.

Mijn droomhuis zoek ik nog

Mijn droomhuis staat in the middle of nowhere midden in een natuurgebied en dan toch met alle voorzieningen op loopafstand. Dit droomhuis heb ik nog niet kunnen vinden.

Lotte Tissen
Assistent-makelaar – ARMT

Een huis (ver)kopen is een grote gebeurtenis die je maar een (aantal) keer in je leven meemaakt. Elke aan- of verkoop is weer anders, wat voor mij de uitdaging is. Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Hans de Makelaar. Ik neem graag het werk en de kopzorgen die bij het proces komen kijken van de klant over, zodat zij zich op andere zaken kunnen focussen. De functie van assistent makelaar, waarbij je alle ondersteunende werkzaamheden verricht, past dan ook helemaal bij mij!

Een droomwoning met geschiedenis

Wij zijn onlangs verhuisd naar het voormalig ouderlijk huis van mijn vriend in Wellerlooi. De woning is nog gebouwd door zijn opa, wat het extra bijzonder maakt. Wij zijn nu bezig met de verbouwplannen en hopen in 2019 onze droomwoning gerealiseerd te hebben!

Eefke da Costa
Commercieel medewerker – Makler-assistentin Deutschland

Een huis kopen is een zakelijke transactie. Veel mensen merken echter pas als zij hun eigen huis gaan verkopen of kopen, dat een huis (ver)kopen ook emotie is. Een huis (ver)kopen is namelijk meestal een thuis (ver)kopen. Ik voel me elke keer weer persoonlijk betrokken om het proces voor alle partijen zo prettig mogelijk te laten verlopen. Ik vind het leuk om mijn jarenlange commerciële werkervaring als inkoper hierbij nu in te kunnen zetten om voor onze klanten de best mogelijke uitkomst te realiseren.

Ons eigen lichte droomhuis

Ons eigen droomhuis in Gennep hebben wij een klein jaar geleden gekocht, en zijn we nu nog aan het perfectioneren. Licht, een fijne indeling en dicht bij de voorzieningen; Dat is waar wij voor vielen!

Lenneke Volleberg
Commercieel medewerker 

Een huis kopen of verkopen betekent in de praktijk dat er ook veel administratieve zaken te regelen zijn. Het is fijn als je hierin goed advies en begeleiding krijgt en ik wil daar in mijn werk bij Hans de Makelaar graag aan bijdragen.

Mijn droomhuis

Ik heb in 2018 mijn droomhuis mogen betrekken met mijn man en 2 kinderen. Het is een hele uitdaging aangezien het een pand uit 1900 is en er nog veel aan moet gebeuren. Gelukkig is dat plannen, verbouwen en inrichten zeker aan ons besteed dus dat gaat helemaal goed komen.

Huis (ver)kopen?

Wij helpen u uw droomhuis te vinden. Of uw huidige huis te verkopen. Neem gerust contact met ons op.

Contact

Hans de Makelaar
Regio Gennep, Cuijk, Malden, Molenhoek, Nijmegen

0485-82 02 02

Kantoor:
Kleineweg 28
6591 CR Gennep

Lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars