0485-82 02 02
Selecteer een pagina

Uw huis verkopen via Hans de Makelaar

Een huis verkopen is niet eenvoudig. U moet met veel zaken rekening houden. Hans de Makelaar helpt u graag en denkt met u mee. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en de verkoop van uw huis goed verloopt.

Hans de Makelaar heeft zeer ruime ervaring in het succesvol verkopen van huizen in de regio Gennep, Cuijk, Malden, Molenhoek, Nijmegen en een ruim gebied daar omheen. Zelfs in Duitsland. U ziet dat in ons woningbestand.

“Makelaar zijn lijkt om de woning te gaan. Maar het gaat met name om de mens en zijn verhaal die in de woning woont en om de mens die er komt wonen.”

 

Indien gewenst kunnen wij u alles uit handen nemen bij de verkoop van uw huis. We zijn de makelaar met de persoonlijke aanpak!

  • Persoonlijk contact. Zeer transparant. Korte lijnen.
  • Heldere informatie, meedenken en alle adviezen die u nodig heeft.
  • U wordt continu op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.
  • Snelle en volledige afwikkeling.

Onze aanpak bij het verkopen van uw huis

U wilt uw woning gaan verkopen? Dan is dit in het kort ons plan van aanpak:

Gratis waardebepaling

U krijgt gratis en zonder verdere verplichtingen een reële inschatting van de waarde van uw woning en de mogelijkheden bij verkoop.

Lees meer over gratis waardebepaling

Verkoopbevorderend advies

Wij zullen u verkoopbevorderende adviezen geven. Eventueel maken wij in overleg gebruik van een verkoopstyliste.

Marketingplan om de verkoop te bevorderen

Er wordt een marketingplan opgesteld, zodat uw woning optimaal gepresenteerd gaat worden. Wij maken gebruik van social media, Funda en hansdemakelaar.nl. Voor de foto’s van binnen en buiten wordt gebruik gemaakt van een professionele vastgoedfotograaf, er kan meteen een 360 graden foto en of hoogtefoto van uw woning worden gemaakt.

Duidelijke overeenkomst

We zorgen ervoor dat er een duidelijke overeenkomst komt, die wij beiden ondertekend hebben. Zo weet u precies wat de gemaakte afspraken zijn.

Duidelijkheid voor de koper = hogere opbrengst van uw huis

Het is van belang dat het helder is wat een potentiële koper koopt. Met andere woorden hoe meer duidelijkheid er is, hoe beter de opbrengst voor u! Wij zullen samen met u een vragenlijst invullen over uw woning. Verder worden het kadaster, de gemeente en eventueel de vereniging van eigenaars, enz. geraadpleegd. Dit om het juiste juridische, bouwkundige en milieutechnische beeld te krijgen van uw woning.

Ruim de tijd voor bezichtigingen

Bezichtigingen zijn altijd spannend! De eerste indruk van de woning is de belangrijkste. U wordt ruim van tevoren geïnformeerd over een eventuele bezichtiging. Voor de bezichtiging nemen wij ruim de tijd, zodat een kandidaatkoper de woning goed op zich kan laten inwerken. Daarna hoort u op korte termijn een reactie van ons over hoe het gegaan is.

Waar nodig bijsturen

Was het maar waar dat alle woningen snel verkopen. Helaas is dit niet zo. Regelmatig zullen we bijpraten om de verkoop te evalueren en waar nodig kunnen we het verkoopproces bijsturen.

Advies bij biedingen

Wanneer er een bieding op uw woning wordt uitgebracht, laten wij u dit direct weten. We adviseren u dan over de hanteren onderhandelingsstrategie. Uiteindelijk besluit u zelf de verkoopopbrengst van uw woning. U kunt daarbij vanzelfsprekend rekenen op ons advies, gebaseerd op onze ervaring als deskundige.

Afhandeling van de verkoop

De afhandeling van de verkoop van uw huis bestaat uit:

  • het maken van de koopakte met de juiste clausules
  • het ondertekenen
  • het in de gaten houden van de voorwaarden welke zijn opgenomen, zoals eventueel een bouwkundige keuring van de woning, financieringsvoorbehoud, enzovoort

Wanneer alle ontbindende voorwaarden met succes zijn verlopen is uw woning definitief verkocht en begint de nazorg.

Verkocht!

Daar doen we het voor! Voor alle vragen kunt u ons nog steeds op ons rekenen. Tot en met de dag van de oplevering van de woning, wanneer de meterstanden zullen worden opgenomen en de akte van levering bij de notaris getekend gaat worden!

Uw huis verkopen? Ga voor het beste resultaat

Hans de Makelaar anticipeert als geen ander op de veranderingen binnen de woningmarkt. En dat betekent voor u gegarandeerd het beste resultaat!

Ziet u ons als úw persoonlijke makelaar wel zitten? Bel of mail ons dan vrijblijvend. Wij voorzien u gratis en zonder verdere verplichtingen van een waardebepaling of second opinion.

Contact

Hans de Makelaar
Regio Gennep, Cuijk, Malden, Molenhoek, Nijmegen

0485-82 02 02

Kantoor:
Kleineweg 28
6591 CR Gennep

Lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars

Mail ons:

12 + 4 =

Hans de Makelaar

Kleineweg 28
6591 CR Gennep
Telefoon: 0485-820 202
E-mail: info@hansdemakelaar.nl

Hans de Makelaar