0485-82 02 02
Selecteer een pagina

Waarom hulp bij aankoop van uw woning?

“Laat iemand anders voor u onderhandelen. Hij heeft geen emotionele band bij het aankoopproces van uw nieuwe huis en durft daardoor ook lager in te steken.”

Dat is een veelgehoorde tip op websites die gaan over de vraag of hulp bij de aankoop van een huis nou echt wel noodzakelijk is. Een hele goede tip!

Juist omdat het kiezen van een nieuw thuis voor u vooral gebaseerd is op het gevoel dat u bij de woning krijgt. Een professional, zoals een aankoopmakelaar, staat heel anders in het aankoopproces.

De aankoopmakelaar helpt u

Bij Hans de Makelaar streven wij ernaar om onze klant bij te staan in dat aankoopproces. Zo goed als wij dat kunnen. Daar nemen we een berg ervaring voor mee en een scherp menselijk inzicht. Want daar draait het per slot van rekening allemaal om:

  • Inzicht in de woonwensen en mogelijkheden van onze klant
  • Inzicht in het streven van de mensen die hun huis willen verkopen
  • Inzicht in de werkwijze en belangen van de verkopende makelaar

Uniekkoop

Onze werkwijze noemen wij Uniekkoop (zie ook aankoopmakelaar).  Deze brengt een groot aantal voordelen voor u met zich mee, namelijk:

  • Wij begrijpen hoe de woning markt functioneert, bijvoorbeeld wanneer er snel gehandeld moet worden. Hierdoor kunt u juist die gelukkige worden die deze woning koopt. We weten ook wanneer er even gas terug genomen moet worden in de onderhandeling, zodat u niet te veel betaalt voor een woning.
  • Wij zijn op de hoogte van de laatste woning transacties in de directe omgeving. Hierdoor betaalt u een lagere prijs voor de woning.
  • We staan in nauw contact met de juridische afdeling van onze branche-vereniging NVM. Dit betekent voor u, wanneer er het e.e.a. op juridisch gebied moet worden uitgezocht, dat dit snel en goed kan gebeuren.
  • Wij zijn zeer vertrouwd met het complete proces van het kopen van een woning en hebben een groot netwerk. Hierdoor kan een aankoop van een woning stukken sneller gaan.

Wij zijn tevreden als u dat bent!

De vergoeding die wij daarvoor vragen is afhankelijk van een aantal factoren. In een persoonlijk gesprek leggen wij u graag uit waarop onze vergoeding gebaseerd is. Let wel: u betaalt pas als wij uw droomhuis gevonden hebben!

Maak gebruik van onze expertise. Daar zijn we voor! Bij ons geen roze bril, maar een realistische kijk op uw toekomstige thuis.

Contact

Hans de Makelaar
Regio Gennep, Cuijk, Malden, Molenhoek, Nijmegen

0485-82 02 02

Kantoor:
Kleineweg 28
6591 CR Gennep

Lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars

Mail ons:

4 + 6 =

Hans de Makelaar

Kleineweg 28
6591 CR Gennep
Telefoon: 0485-820 202
E-mail: info@hansdemakelaar.nl

Hans de Makelaar