0485-82 02 02
Selecteer een pagina

Uw huis kopen via de aankoopmakelaar:
een unieke koop!

Een unieke koop! Dat is de aankoop van uw nieuwe woning. Een huis is immers veel meer dan een koopakte, bouwkundig rapport of een hypotheekovereenkomst. Het is uw toekomstige thuis. Een huis kopen is dus niet even snel gedaan. Daar mag best serieus over nagedacht worden. Koop uw nieuwe huis via de aankoopmakelaar.

Behalve het financiële en zakelijke aspect is een woning kopen ook een emotionele gebeurtenis. Wanneer u eenmaal voor uw droomhuis bent gevallen, dan kan het zo maar zijn dat u emotioneel betrokken bent bij de woning en hierdoor zeer belangrijke zaken uit het oog kan gaan verliezen

Wij hebben daarom onze werkwijze Uniekkoop genoemd. U koopt maar een paar keer in uw leven een huis. Dat moet dan natuurlijk wel goed gaan. Wij helpen u daarmee.

Uw belang voorop bij het kopen van uw huis

Uniekkoop bekijkt de zaken niet door een roze bril, maar houdt ten alle tijden uw belang nauwlettend in het oog. Uw woonwensen en uw financiële mogelijkheden komen bij ons samen in een helder advies en een actieve begeleiding op uw voorwaarden.

U komt niet voor verrassingen te staan.

Uniekkoop helpt u verder

  • Gaat actief en gericht op zoek naar uw droomhuis
  • Zoekt naar een perfecte match en bezichtigt pas dan, alleen of samen met u, het pand
  • Geeft advies over de bouwkundige staat van onderhoud van de woning
  • Gaat de aankoop onderhandelingen voor u aan
  • Begeleidt u van begin tot eind tijdens de aankoop van uw nieuwe woning
  • Taxeert en zet de eventuele verkoop van uw huidige woning voor u in gang
  • Laat een realistische berekening van uw financiële mogelijkheden maken

Wij zijn in te schakelen voor het hele proces, maar kunnen u ook op onderdelen bijstaan. Voor ons telt dat ú de woning vindt die bij u past en waar u niet teveel voor betaalt. Wij doen wat u van een aankoopmakelaar mag verwachten, maar geven daarin nét dat beetje extra.

Hans de Makelaar: extra service

Hans de Makelaar is altijd (dus ook in het weekend) bereikbaar voor het beantwoorden van uw vragen. We geven ter zake doende informatie en we stellen onze brede kennis en ervaring voor u beschikbaar. Waar nodig sturen we bij. We verliezen uw belangen nooit uit het oog.

Uniekkoop doet het allemaal nét wat anders. Anders, maar met resultaat. Hoe anders? In een persoonlijk gesprek vertellen wij u er graag meer over. Mail of bel ons voor een afspraak. Graag zien wij u binnenkort op ons kantoor in Gennep, of bij u thuis.

Onze rekening? Die betaalt u pas als u uw nieuwe woning gevonden heeft!

Lees ook: Waarom hulp bij de aankoop van uw woning?

Contact

Hans de Makelaar
Regio Gennep, Cuijk, Malden, Molenhoek, Nijmegen

0485-82 02 02

Kantoor:
Kleineweg 28
6591 CR Gennep

Lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars

Mail ons:

2 + 15 =

Hans de Makelaar

Kleineweg 28
6591 CR Gennep
Telefoon: 0485-820 202
E-mail: info@hansdemakelaar.nl

Hans de Makelaar